x

Adrian Enache recidivează în ipostaza de romantic incurabil: Noul videoclip va surprinde din nou!

00

adrian enacheAdrian Enache pregătește în perioada această  lansarea unui nou videoclip pentru cel mai recent single al său. Piesa se numește <<Pe tine te vreau>> și este compusă de Rareș Varniote, prieten și colaborator al artistului de ani buni.

Cunoscut mai degrabă ca un adevărat showman, un  vulcan incandescent, plin de energie când apare pe scenă, de data aceasta, cântărețul va surprinde din nou publicul  printr-o sensibilitate și tandrețe deosebite. În 2002, la Festivalul Mamaia, artistul a dat lovitura câștigând trofeul tot cu un single de dragoste foarte solicitat și astăzi după aproape două decenii de la acel moment, respectiv piesa <<O singură noapte>>. Ulterior, una dintre piesele sale mai recente, <<I believe>>, la fel de sensibilă, a devenit un succes fiind difuzată chiar și pe radiourile din America.

Single-ul nou compus de Rareș Varniote va beneficia de un videoclip la care artistul lucrează în prezent, iar imaginile vor surprinde latura extrem de romantică a artistului. La imaginile acestea romantice contribuie din plin cadrul în care au loc filmările, dar și prezența feminină foarte bine aleasă.  Videoclipul a fost filmat pe plajă, iar fanii artistului vor fi impresionați de ipostaza romantică și sexi a artistului.

 

Evenimente viitoare