x

“Duelul pianelor”, show cu vedete și multă muzică live, prezentat de Adrian Enache

00

IMG-20170115-WA0002Primul sezon al emisiunii “Duelul pianelor” de la TVR2 s-a încheiat cu bucuria unor audiențe mari pentru TVR2 aduse în intervalul orar 16.00-17.00 din fiecare duminică. S-a încheiat cu un show de zile mari, la Circul Globus, cu artiști unul și unul: Luminița Anghel, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Silviu Biriş, IMG-20170115-WA0005Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Ovidiu Homorodean şi Ceata Junilor, corul de copii Andante, trupa Superchil alături de gazde Paula Seling, Ovi Cernauțeanu și Adrian Enache sau bandul emisiunii. Puteți urmări ediția de Craciun aici.

În fiecare ediție artiștii cei mai iubiți ai României sunt aduși în platoul emisiunii pentru o oră de muzică live și distracție. Adrian Enache este gazda emisiunii avându-i alături pe îndrăgiții Paula Seling și Ovi Cernauțeanu, cei care au făcut performanță la Eurovision cu pianele lor. După doar două luni de la debut, emisiunea a primit chiar și și un premiu pentru divertisment de calitate în cadrul Galei Clara Media Awards.

În prezent, se lucrează la filmările edițiilor din sezonul 2 al emisiunii iar producătorii și realizatorii showului tv promit surprize noi și întâlniri fabuloase cu frumoșii noștri artiști. Adrian Enache vă așteaptă din nou cu aceeași bucurie și același entuziasm așa cum v-ați obișnuit.

O cronică obiectivă despre showul amintit puteți citi aici.

 

 

Tags

Evenimente viitoare