x

A început un nou sezon al emisiunii “Duelul pianelor”. Într-un nou studio și difuzată mai devreme!

00

adrianadiran paula si oviDe duminică, 30 aprilie, am revenit cu un nou sezon al emisiunii “Duelul Pianelor“,  la TVR 2 . Și cum v-am promis, în fiecare duminică, ne vedem de acum mai mult și mai devreme. Adică avem, datorită audiențelor înregistrate, 80 de minute și începem la 15.30.

În prima ediție i-am avut invitați pe Lora (Mare voce! Mândru că suntem născuți în același oraș) și actorul Ovidiu Niculescu (Am fost
impresionat de ceea ce a reușit să facă din melodia <<Melc, melc codobelc>> în diferite stări
), dar și pe cei doi reprezentanți ai noștri la Eurovision, Ilinca și Alex. Le urez SUCCEEEEES MULT  pentru că se apropie momentul când “Yodel it” se va auzi în toată Europa.

Continuăm să-i susținem pe micii artiști ai României, viitoarele vedete ale muzicii noastre. În prima ediție a primului sezon i-am avut padrian si actorul ovidiu niculescue adraina si duetuMara Ionescu și pe Nicoale Soana, ambii drăgălași, talentați foc și … cu mare viitor. Orice copil care are talent la muzică poate fi o apariție de senzație la “Duetul pianelor”. Trebuie doar să ne trimiteți datele copilului (fotografie, un mic CV și un video cu evoluția lui) pe pagina de Facebook a emisiunii. Cei mai buni vor participa într-o gală de mii de stele la finalul sezonului!!! Abia aștept să-i cunosc și pe ceilalți micuți talentați care
vor să
se lanseze la noi în emisiune!!!
Am plăcerea să anunț că din sezonul acesta s-a alăturat bandului nostru din emisiune chitaristul Nicu Patoi și o spun în cunoștință de cauză (am fost colegi de trupă la Galați):  CEL MAI BUN CHITARIST DIN ROMÂNIA LA ORA ACTUALĂ!!!  Îi mai avem în band pe ce doi instrumentişti de la Mandinga: Tony (din Cuba) la trombon şi Valera (din Republica Moldova) la trompetă, dar și pe surorile Galeriu.

Suntem pregătiți să va transformăm duminicile în întâlniri mirobolante, de neuitat. Voi nu trebuie decât să rețineți doar atât: duminică, 15.30, DUELUL PIANELOR cu Ovi, Paula și Adrian! Suntem puși pe show și muuuuultăăă distracție!

 

Tags

Evenimente viitoare